Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para almak ve saymak

Rüyada para almak ve saymak

Rüyada para almak ve saymak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada para almak ve saymak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Rüyada yabancı para saymak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bütün para saymak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski kağıt para saymak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, müjdeli bir haber alacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para saymak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına inanılır.

Rüyada demir para saydığını görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, ileride çok zengin biri olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada altın para saymak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para saydırmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, güç kaybedeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments