Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceviz lekesi görmek

Rüyada ceviz lekesi görmek

Rüyada ceviz lekesi görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha çok çalışılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, istenmeyen olayların olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceviz lekesi gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Rüyada ceviz lekesi görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada çamur lekesi görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada dişinde leke görmek çok kötü günler yaşayacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada lekeli elbise görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli çamaşır görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yanakta leke görmek fenalıkta bulunmaya, belki ölümler görüleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına inanılır.

Rüyada kan lekeleri görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments