Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli elbise görmek

Rüyada lekeli elbise görmek

Rüyada lekeli elbise görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, güzel bir hayatı olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, işlerine bereket geleceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Rüyada lekeli elbise gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbiseyi lekeli görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işarettir.

Rüyada lekeli elbise görmek kazancın katlanacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbisede leke görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada lekeli elbise giymek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada memede leke görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, evlerin ayrılacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşırda leke görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavanda leke görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments