Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinde leke görmek

Rüyada dişinde leke görmek

Rüyada dişinde leke görmek kurulu düzenin yıkılacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişinde leke gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Rüyada dişinde leke görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada dilinde leke görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli ayna görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret eder.

Rüyada lekeli gelinlik görmek rakipleri mağlup edeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzde dogum lekesi görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde leke görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, attığı adımların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada leke çıkarmak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ticaretinin büyüyeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el üzerinde leke görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments