Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanakta leke görmek

Rüyada yanakta leke görmek

Rüyada yanakta leke görmek büyük ferahlık yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, esenliğe kavuşacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yanakta leke gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Rüyada yanakta leke görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanak öpmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanağından öpmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada yanağında gamze olduğunu görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, büyük zorluklar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret eder.

Rüyada yanaktan öptürmek hayırlı bir işe başlayacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanak okşamak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments