Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde güneş lekesi görmek

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, prestij sahibi olunacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işinde terfi edeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada yüzde güneş lekesi gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Rüyada yüzde güneş lekesi görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde kırmızı lekeler görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada yüzde kırmızı leke görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde kahverengi leke görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada yüzde leke görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, hayata daha sıkı tutunacağına işarettir.

Rüyada yüzde lekeler görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments