Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur lekesi görmek

Rüyada çamur lekesi görmek

Rüyada çamur lekesi görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerinde verimin artacağına, karamsar olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, ferahlayacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamur lekesi gördüyseniz:

  • Sürekli şüpheci davranışlarınızla arkadaşlarınızı bunaltmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada çamur lekesi görmek kendisini iyi hissedeceğine, işlerinin büyüyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde lekeler görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çay lekesi görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına inanılır.

Rüyada yüzde kırmızı leke görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yanakta leke görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sayılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalettir.

Rüyada bacaklarda leke görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ticarete atılacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işarettir.

Rüyada sırtta leke görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbisede leke görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments