Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli çamaşır görmek

Rüyada lekeli çamaşır görmek

Rüyada lekeli çamaşır görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, huzurunun da yerine geleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret eder.

Rüyada lekeli çamaşır gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Rüyada çamaşırda leke görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada lekeli iç çamaşırı görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırında leke görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalettir.

Rüyada lekeli çamaşır görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırda leke görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalettir.

Rüyada çamaşır suyu lekesi görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada lekeli gelinlik görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada sarı leke görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments