Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve kuyumcu görmek

Rüyada altın ve kuyumcu görmek

Rüyada altın ve kuyumcu görmek hastalanacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, önemli kararlar alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada altın ve kuyumcu gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kuyumcu görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Rüyada altın ve kuyumcu görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak kapanan kapıların açılacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak hatalı yollara sapılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcuya girdiğini görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kuyumcuda olmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada kuyumcuya gittiğini görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments