Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden bardakla su içmek

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, eşlerin ayrılacağına, derdin sona ereceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, günahlarının affedileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, onları koruyup kollayacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet eder.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, büyük takdir toplanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, herkesin desteğinin alınacağına işaret eder.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments