Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden su taştığını görmek

Rüyada çeşmeden su taştığını görmek

Rüyada çeşmeden su taştığını görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada çeşmeden su taştığını gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı olayların netleşmeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada çeşmeden su taştığını görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden bidonlara su doldurmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulur.

Rüyada su ve çeşme görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden akan su görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden su almak örnek insan olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, makam ve söz sahibi olacağına, içinin rahatlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments