Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden akan su görmek

Rüyada çeşmeden akan su görmek

Rüyada çeşmeden akan su görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, çok başarılı işlere girileceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden akan su gördüyseniz:

  • Olumsuz tesadüflere ya da gelişmelere olumlu yaklaşarak üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada su akan çeşme görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden akan su görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine alamet eder.

Rüyada akan bir çeşme görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, daima afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeler görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada akan çeşme görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments