Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden su almak

Rüyada çeşmeden su almak

Rüyada çeşmeden su almak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağzının tadının bozulacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden su almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, özgüveninin yerine geleceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çözümlere kavuşacağına, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden su doldurduğunu görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden su vermek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments