Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve çeşme görmek

Rüyada su ve çeşme görmek

Rüyada su ve çeşme görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada su ve çeşme gördüyseniz:

  • Kimsenin bunu sahiplenmesine, ortak olmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada akar çeşmeden su içmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ferahlığa çıkılacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden su getirmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden acı su içmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden su fışkırdığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yüzlerin asılacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, tüm sorunlarının biteceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments