Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden su getirmek

Rüyada çeşmeden su getirmek

Rüyada çeşmeden su getirmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına yorulur.

Rüyada çeşmeden su getirmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada çeşmeden su getirmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, ağlayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada su getirdiğini görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birisine su getirmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada su getirmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulur.

Rüyada eve su getirmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, daima önüne bakacağına inanılır.

Rüyada birine su getirmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments