Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin su getirdiğini görmek

Rüyada birinin su getirdiğini görmek

Rüyada birinin su getirdiğini görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, başarı için fırsatların artacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Rüyada birinin su getirdiğini gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Rüyada çeşmeden su getirmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, stresten uzaklaşacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine su getirmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su getirdiğini görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su getirmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, üzüntülerinin biteceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada birisine su getirmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eve su getirmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalettir.

Rüyada kabede tekbir getirmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments