Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su getirmek

Rüyada su getirmek

Rüyada su getirmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına delalettir.

Rüyada su getirmek gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Rüyada çeşmeden su getirmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada su getirdiğini görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada su getirmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada birine su getirmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Rüyada eve su getirmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada birisine su getirmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işarettir.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eşine kuma getirmek düşmanına galip geleceğine, heveslerinin de azalacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments