Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine su getirmek

Rüyada birine su getirmek

Rüyada birine su getirmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, ayrılanların birleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine su getirmek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Rüyada çeşmeden su getirmek bir düşmanın kötü haberini almaya, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, hane içine ay doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su getirmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve su getirmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulur.

Rüyada birine su getirmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birisine su getirmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada su getirdiğini görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine alamet eder.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada üzerine kuma getirmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments