Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve su getirmek

Rüyada eve su getirmek

Rüyada eve su getirmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, zaferlere doymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve su getirmek gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Rüyada eve su getirmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kasasının ağırlaşacağına, dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada birine su getirmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada su getirmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalettir.

Rüyada birisine su getirmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada su getirdiğini görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su getirmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, zamandan da kar edeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada eve arkadaş getirmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments