Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su getirdiğini görmek

Rüyada su getirdiğini görmek

Rüyada su getirdiğini görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, inancından ödün vereceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su getirdiğini gördüyseniz:

  • Maddi hedefleri tutturmak için bütçe yapmanız veya paranızı en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını bulmanız gerekiyor.

Rüyada çeşmeden su getirmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada su getirmek umutlarının kırılacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret eder.

Rüyada birine su getirmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada birisine su getirmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına alamet eder.

Rüyada su getirdiğini görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalettir.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Rüyada eve su getirmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada eve gelin getirmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, alım gücünün artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments