Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden su vermek

Rüyada çeşmeden su vermek

Rüyada çeşmeden su vermek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden su vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendi istekleriniz doğrultusunda zorlamanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada çeşmeden su çekmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, azalacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden su içmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments