Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden su doldurduğunu görmek

Rüyada çeşmeden su doldurduğunu görmek

Rüyada çeşmeden su doldurduğunu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden su doldurduğunu gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden bidonlara su doldurmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak onları koruyup kollayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmede su doldurmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su doldurmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden su doldurduğunu görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su doldurmak kişinin malını kaybedebileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments