Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede yıkanmak

Rüyada çeşmede yıkanmak

Rüyada çeşmede yıkanmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, düşman malından yemeye, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işaret eder.

Rüyada çeşmede yıkanmak gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Rüyada çeşme kurnası görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide çeşme görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iyileşme göstereceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuz çeşme görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su getirmek hayırlı haberler alınacağına, adının ülke dışında yayılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden su doldurduğunu görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, kötü günler yaşanacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments