Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden akan kan görmek

Rüyada çeşmeden akan kan görmek

Rüyada çeşmeden akan kan görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan kan gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden akan su görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, üzücü haberler alacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşme görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada az akan çeşme görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak güç alacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan bir çeşme görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments