Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide çeşme görmek

Rüyada camide çeşme görmek

Rüyada camide çeşme görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, istenmeyen bir yolculuğa, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada camide çeşme gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Rüyada camide çeşme görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada çok çeşme görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü çeşme görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeyi açık bırakmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden süt içmek küslükleri gidereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işaret eder.

Rüyada akan çeşmeler görmek muradınıza ereceğinize, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments