Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşme kurnası görmek

Rüyada çeşme kurnası görmek

Rüyada çeşme kurnası görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, onları tebrik edeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, iyi hissedeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada çeşme kurnası gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Rüyada çeşme kurnası görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamam kurna görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada hamam kurnası görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada çeşmede su içmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hayrat çeşmesi görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden süt aktığını görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmede bulaşık yıkamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments