Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranın ıslandığını görmek

Rüyada kuranın ıslandığını görmek

Rüyada kuranın ıslandığını görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranın ıslandığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kuranı kerimin ıslandığını görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranın ıslandığını görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kötü olayların meydana geleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve koşmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, takdir edileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada deniz ıslanmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulur.

Rüyada yağmur altında ıslanmak ekonomik durumunun düzeleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, zenginliğinin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments