Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun altında ıslanmak

Rüyada yağmurun altında ıslanmak

Rüyada yağmurun altında ıslanmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, işe başlanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, daha iyi anlaşır olacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz veya iş birliğiniz yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kar elde edileceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine inanılır.

Rüyada yağmur altında ıslanmak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, huzurlu ve sakin bir yaşama delalet eder.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, mevkie edineceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, saygın ve ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ıslanmak saygın bir hayat yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalettir.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak düze çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments