Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cesedini görmek

Rüyada kendi cesedini görmek

Rüyada kendi cesedini görmek çok hayır duası alacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Rüyada kendi cesedini gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada cesetle uğraşmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek cesedi görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada bayan cesedi görmek işini büyüteceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde cesetler görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada cesede dokunmak hedeflerine yaklaşacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işarettir.

Rüyada cesedin parçalandığını görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments