Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin cesedini gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, daha güçlü hale geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada suda cesetler görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ters giden durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toplu cesetler görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada cesetle konuşmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinin cesedini görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin cesedini görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, moralinin yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments