Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın cesedini görmek

Rüyada babanın cesedini görmek

Rüyada babanın cesedini görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın cesedini gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Rüyada ölmüş babanın cesedini görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının cesedini görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya alamet etmektedir.

Rüyada babanın cesedini görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayır duaları alınacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Rüyada baba cesedi görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde cesetler görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada kendi cesedini görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker cesedi görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına inanılır.

Rüyada cesedi denize atmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, beddua ve ah alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments