Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cesedi saklamak

Rüyada cesedi saklamak

Rüyada cesedi saklamak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, malında zulüm meydana gelmesine işarettir.

Rüyada cesedi saklamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada cesed saklamak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada cesedi saklamak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kadın cesedi taşımak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, birçok engelin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde cesetler görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, afiyette ve keyifte olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin cesedini görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada baba cesedi görmek yönetici makamına oturacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada annenin cesedini görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments