Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cepte altın görmek

Rüyada cepte altın görmek

Rüyada cepte altın görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, her daim bereketli işler yapacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada cepte altın gördüyseniz:

  • Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ceplerine altın doldurmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada cepte altın görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada cep dolusu altın görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefon almak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına işaret eder.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet eder.

Rüyada cep numarası görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments