Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep numarası görmek

Rüyada cep numarası görmek

Rüyada cep numarası görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, örnek insan olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına inanılır.

Rüyada cep numarası gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada cep telefon numarası görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada cep numarası görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu numarası görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada numara görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada numara istemek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ölü numarası yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada banka hesap numarası görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments