Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceplerine altın doldurmak

Rüyada ceplerine altın doldurmak

Rüyada ceplerine altın doldurmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Rüyada ceplerine altın doldurmak gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada ceplerine altın doldurmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına inanılır.

Rüyada ceplerine para doldurmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına delalettir.

Rüyada cepte altın görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada cep dolusu altın görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada cebine altın doldurmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altına doldurmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet eder.

Rüyada altın doldurmak sağlıklı bir ömür süreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada cep numarası görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments