Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefon bulmak

Rüyada cep telefon bulmak

Rüyada cep telefon bulmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, düzeninin sarsılacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Rüyada cep telefon bulmak gördüyseniz:

  • Gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada cep telefon bulmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, verimli olacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu bulmak kazancın katbekat arttırılacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ona yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunu bulmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefon numarası görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk cep telefonu görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments