Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu bulamamak

Rüyada cep telefonunu bulamamak

Rüyada cep telefonunu bulamamak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonunu bulamamak gördüyseniz:

  • Kararsızlık, belirsizlik veya güvensizlik temaları nedeniyle kendinizi geri çekebilirsiniz.

Rüyada cep telefonunu bulamamak eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu kapatmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu toplamak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, pişman olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun yandığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek imkânsızlıklarının biteceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek üzücü haberler alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eski cep telefonu görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments