Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla fotoğraf çekmek

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Rüyada telefonla fotoğraf çekmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek hak yiyeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, onlardan medet umacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada camide fotoğraf çekmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının fotoğrafını çekmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kabenin fotoğrafını çekmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının fotoğrafını çekmek borçların gittikçe artacağına, hayırlı haberlere, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada fotoğrafını çekmek yeni bir yola gireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments