Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada cep telefonu çalındığını görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, maddi gücünü kaybedeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu çalınmak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, insanlara olan güvenin artacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet eder.

Rüyada cep telefon numarası görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu satmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu toplamak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments