Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonunu görmek

Rüyada cep telefonunu görmek

Rüyada cep telefonunu görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, istediği yola çıkacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunu gördüyseniz:

  • Sizin herkese yetecek enerjiniz var, onu kullanmalısınız.

Rüyada cep telefonunu kaybetmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonundan aranmak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, büyük başarıla kazanacağına, sorunların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla aranmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, aylık gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kısmetli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu konuşmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada dokunmatik cep telefonu görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments