Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu unutmak

Rüyada cep telefonu unutmak

Rüyada cep telefonu unutmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dertlerinden arınacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kötü günlerin biteceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu unutmak gördüyseniz:

  • Öğreneceğiniz bazı şeyler size büyük bir güç verebilirler.

Rüyada cep telefonunu unutmak refah içinde olacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu unutmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonunu bir yerde unutmak maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada telefon unutmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonu unutmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonunu unutmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybettiğini görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada cep telefon aldığını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments