Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırığı tükürmek

Rüyada cam kırığı tükürmek

Rüyada cam kırığı tükürmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, günaha gireceğine, her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırığı tükürmek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Rüyada cam kırığı tükürmek onlara karşı zafer kazanacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıkları tükürmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada cam tükürmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulur.

Rüyada cam kırık süpürmek iyi konumlara geleceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada camı kırık araba görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarına basmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek onunla üzülüp, ağlayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments