Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızdan telefon numarası almak

Rüyada kızdan telefon numarası almak

Rüyada kızdan telefon numarası almak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada kızdan telefon numarası almak gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Rüyada kızdan telefon numarası almak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kızdan numara almak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, aile saadetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin telefon numarasını görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon numarasını çevirememek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine delalettir.

Rüyada birine telefon numarası vermek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon numarası görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, rakiplerini yeneceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments