Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda numara görmek

Rüyada telefonda numara görmek

Rüyada telefonda numara görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, rahatlığa ereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda numara gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda zorlanmalar azalmaya başlıyor.

Rüyada birine telefon numarası vermek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kendi işine kavuşacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden telefon numarası almak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, insanlar tarafından tanınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin telefon numarasını görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına inanılır.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine telefon numarası vermek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon numarası almak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments