Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon numarası istemek

Rüyada telefon numarası istemek

Rüyada telefon numarası istemek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada telefon numarası istemek gördüyseniz:

  • Para konularında savurganlığa varacak kadar eli bol ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada telefon numarası istemek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Rüyada numara istemek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cep telefon numarası görmek kazalardan, belalardan korunacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda numara görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon numarası yazmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada telefon numaranı vermek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret eder.

Rüyada birinden telefon numarası almak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon numarası söylemek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments