Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep tel almak

Rüyada cep tel almak

Rüyada cep tel almak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep tel almak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada cep tel bulmak masabaşı bir işe girileceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep tel almak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, kendisini geliştireceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep tel görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişe teli takmak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, özgüveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş teli takmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada telli diş görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada telefon teli görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş teli taktırmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments