Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telli diş görmek

Rüyada telli diş görmek

Rüyada telli diş görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telli diş gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Rüyada telli diş görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişlerine tel takıldığını görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada dişe teli takmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret etmektedir.

Rüyada diş teli taktırmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada dişlerine tel taktırmak malının da eksilmeyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalettir.

Rüyada diş teli görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ekmeğinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş teli taktığını görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine inanılır.

Rüyada dişlerinde tel görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments