Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep tel bulmak

Rüyada cep tel bulmak

Rüyada cep tel bulmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, variyetini çoğaltacağına işarettir.

Rüyada cep tel bulmak gördüyseniz:

  • Başkalarına ait sorumluluklar ya da olumsuz kişiler sizi bazı alanlarda yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Rüyada cep tel bulmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep tel görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, iyilik ve hayır bulacağına delalettir.

Rüyada cep tel almak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret eder.

Rüyada tel toka bulmak maddi durumun düzeleceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak karın artacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu bulmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret eder.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments