Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep tel görmek

Rüyada cep tel görmek

Rüyada cep tel görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sevgi göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep tel gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada cep tel görmek borçları varsa ödeyeceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada cep tel bulmak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep tel almak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, amacına nail olacağına inanılır.

Rüyada dişini telli görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına delalet eder.

Rüyada örgülü tel görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına rivayet eder.

Rüyada tel peynir görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet eder.

Rüyada diş tellerinin çıktığını görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, talihinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada telli çalgı görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments