Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş teli taktırmak

Rüyada diş teli taktırmak

Rüyada diş teli taktırmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, işlerin düzgün gideceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada diş teli taktırmak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada dişlere tel taktırmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulur.

Rüyada dişe tel taktırmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada diş teli taktığını görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada dişlerine tel taktırmak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada diş teli taktırmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişine tel taktırmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada tel taktırmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, zaaflarına kapılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada teli taktırmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments